Το Kali Linux είναι η κορυφαία διανομή Linux στους τομείς του penetration testing, του forensics και του incident response.

Προετοιμάζει για την Πιστοποιημένη Επαγγελματική Εξέταση Offensive Security Kali Linux (KLCP)

INFO in BRIEF

KLCP

METHOD

OnLine Training & Classroom Training

LANGUAGE

OnLine: Αγγλικά - Classroom: Ελληνικά

................................................

CALL
+30 210 2114671

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το Kali Linux είναι η κορυφαία διανομή Linux στους τομείς του penetration testing, του forensics και του incident response. Αυτά τα διαφορετικά use cases απαιτούν το Kali Linux να προσαρμοστεί και να αναπτυχθεί για διαφορετικές συσκευές και περιβάλλοντα. Σε αυτή την εκπαίδευση οι σπουδαστές θα μάθουν για την ιστορία του Kali και πώς εξελίχθηκε από το Back Track. Στις hands-on συνεδρίες, ο εκπαιδευόμενος θα μάθει πώς να εγκαταστήσει το Kali και διάφορες συσκευές αλλά και πώς να διαμορφώσει τη διαχείριση ενημερώσεων και να εκτελεί εργασίες συντήρησης συστήματος. Το Kali συνοδεύεται από πολλά εργαλεία, αλλά μερικές φορές απαιτείται να εγκαταστήσετε, να ενημερώσετε και να διατηρήσετε πακέτα και να ρυθμίσετε δικαιώματα σε ευαίσθητες πληροφορίες και αρχεία και τέλος οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν πώς να αναπτύσσουν το Kali σε δίκτυα Enterprise, δημιουργώντας τα δικά τους repositories και mirrors και να προστατεύουν τα συστήματα από επιθέσεις με iptables. Αυτό το μάθημα παρέχει όλες τις βασικές γνώσεις για την εγκατάσταση, την προσαρμογή, την ενημέρωση, τη συντήρηση, την εκτέλεση εργασιών διαχείρισης συστήματος και την προστασία των διαφόρων συστημάτων σας που εκτελούν Kali Linux.

Μετά την παρακολούθηση αυτής της εκπαίδευσης, οι μαθητές θα μπορούν να λάβουν μέρος στην Εξέταση Πιστοποιημένης Επαγγελματικής Εξέτασης Offensive Security Kali Linux (KLCP). Η εξέταση είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών που μπορεί να πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στην άνεση του σπιτιού σας.

Θέλω πληροφορίες για το Kali Linux Certified Professional Training (KLCP)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

CALL
+30 210 2114671

TOP