Το πιστοποιητικό Certified Ethical Hacker (CEH) είναι η πιο αξιόπιστη πιστοποίηση Ethical Hacking που προτείνεται από τους εργοδότες παγκοσμίως.

INFO in BRIEF

CEHv12

METHOD
OnLine Training & Classroom Training

LANGUAGE
OnLine: Αγγλικά - Classroom: Ελληνικά

DURATION
5 days

................................................

CALL
+30 210 2114671

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πιστοποιητικό Certified Ethical Hacker (C|EH) είναι η πιο αξιόπιστη πιστοποίηση Ethical Hacking που προτείνεται από τους εργοδότες παγκοσμίως. Είναι η πιο επιθυμητή πιστοποίηση ασφάλειας πληροφοριών και αντιπροσωπεύει ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα διαπιστευτήρια στον κυβερνοχώρο που απαιτούνται από κρίσιμους παρόχους υποδομών και υπηρεσιών.

 Η πιστοποίηση CEHv12 συνεχίζει να εισάγει τις πιο πρόσφατες τεχνικές hacking και τα πιο προηγμένα εργαλεία hacking και εκμεταλλεύσεις που χρησιμοποιούνται από hackers και επαγγελματίες ασφάλειας πληροφοριών σήμερα. Η εκπαίδευση EC-Council CEHv12 Instructor-Led είναι ένα πρόσφατα σχεδιασμένο πρόγραμμα που βασίζεται στο νέο πλαίσιο μάθησης που περιλαμβάνει, μάθηση, συμμετοχή και πιστοποίηση. Οι Πέντε Φάσεις του Ethical Hacking και η αρχική βασική αποστολή του CEH παραμένουν έγκυρες και επίκαιρες σήμερα: «Για να νικήσεις έναν hacker, πρέπει να σκέφτεσαι σαν hacker».

Καλύψτε τις βασικές αρχές των βασικών θεμάτων στον κόσμο της ασφάλειας των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των βασικών στοιχείων του ethical hacking, των ελέγχων ασφάλειας πληροφοριών, των σχετικών νόμων και των τυπικών διαδικασιών.

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις πιο πρόσφατες τεχνικές και τα σύγχρονα εργαλεία για να εκτελείτε Footprinting, μια κρίσιμη φάση της διαδικασίας ethical hacking πριν από την επίθεση.

Καλύψτε τις βασικές αρχές των βασικών θεμάτων στον κόσμο της ασφάλειας των πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των βασικών στοιχείων του ethical hacking, των ελέγχων ασφάλειας πληροφοριών, των σχετικών νόμων και των τυπικών διαδικασιών.

Μάθετε διάφορες τεχνικές απαρίθμησης, όπως το Border Gateway Protocol (BGP) και το Network File Sharing (NFS), καθώς και τα σχετικά αντίμετρα.

Μάθετε πώς να αναγνωρίζετε τα κενά ασφαλείας στο δίκτυο, την υποδομή επικοινωνίας και τα τελικά συστήματα ενός οργανισμού-στόχου.

Μάθετε για τις διάφορες μεθοδολογίες system hacking —συμπεριλαμβανομένης της στεγανογραφίας, των επιθέσεων steganalysis και της κάλυψης ιχνών—που χρησιμοποιούνται για την ανακάλυψη τρωτών σημείων συστήματος και δικτύου.

Γνωρίστε τους διαφορετικούς τύπους κακόβουλου λογισμικού, όπως Trojans, ιούς και worms, καθώς και έλεγχο συστήματος για επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού, ανάλυση κακόβουλου λογισμικού και αντίμετρα.

Μάθετε για τις τεχνικές packet=sniffing και πώς να τις χρησιμοποιήσετε για να ανακαλύψετε τρωτά σημεία δικτύου, καθώς και αντίμετρα για άμυνα έναντι επιθέσεων sniffing.

Μάθετε έννοιες και τεχνικές social engineering (κοινωνικής μηχανικής), συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αναγνώρισης κάποιας απόπειρας κλοπής, του ελέγχου των τρωτών σημείων σε ανθρώπινο επίπεδο και της πρότασης αντιμέτρων.

Μάθετε για τις διαφορετικές τεχνικές επίθεσης Denial-of-Service (DoS) και Distributed DoS (DDoS), καθώς και για τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο ενός στόχου και τη δημιουργία αντιμέτρων DoS και DDoS και προστασίας.

Κατανοήστε τις διάφορες τεχνικές παραβίασης περιόδων σύνδεσης που χρησιμοποιούνται για την ανακάλυψη αδυναμιών διαχείρισης περιόδων σύνδεσης, ελέγχου ταυτότητας, εξουσιοδότησης και κρυπτογράφησης σε επίπεδο δικτύου και τα σχετικά αντίμετρα.

Εξοικειωθείτε με το τείχος προστασίας, το σύστημα ανίχνευσης εισβολής και τις τεχνικές αποφυγής honeypot, τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο μιας περιμέτρου δικτύου για αδυναμίες και αντίμετρα.

Μάθετε για τις επιθέσεις σε web servers, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκληρωμένης μεθοδολογίας επίθεσης που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο τρωτών σημείων σε υποδομές web servers και αντίμετρα.

Μάθετε για τις επιθέσεις σε web applications, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκληρωμένης μεθοδολογίας παραβίασης των web applications που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των τρωτών σημείων τους και τα αντίμετρα.

Μάθετε για τις τεχνικές επίθεσης με έγχυση SQL (SQL injection attacks), τα εργαλεία ανίχνευσης έγχυσης και τα αντίμετρα για τον εντοπισμό και την άμυνα έναντι προσπαθειών έγχυσης SQL.

Μάθετε για την ασύρματη κρυπτογράφηση, τις μεθοδολογίες και τα εργαλεία ασύρματης πειρατείας και τα εργαλεία ασφαλείας Wi-Fi.

Μάθετε σχετικά με τους φορείς επιθέσεων σε πλατφόρμες για κινητά, τις εκμεταλλεύσεις ευπάθειας Android και τις οδηγίες και τα εργαλεία ασφάλειας για κινητά.

Μάθετε διάφορες έννοιες cloud computing, όπως τεχνολογίες container και serverless computing, διάφορες απειλές και επιθέσεις που βασίζονται στο cloud και τεχνικές και εργαλεία ασφάλειας στο cloud.

Μάθετε για την κρυπτογραφία και το κρυπτογράφημα, την υποδομή δημόσιου κλειδιού, τις επιθέσεις κρυπτογραφίας και τα εργαλεία κρυπτανάλυσης.

Θέλω πληροφορίες για το EC-Council Certified Ethical Hacker v12 (CEHV12)

*υποχρεωτικά πεδία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

CALL
+30 210 2114671

TOP