Η απόκτηση πιστοποίησης CCNP Enterprise αποδεικνύει τις δεξιότητές σας σε λύσεις εταιρικής δικτύωσης (enterprise networking).

INFO in BRIEF

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
CCNP

................................................

CALL
+30 210 2114671

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Σύνοψη πιστοποίησης

Η απόκτηση πιστοποίησης CCNP Enterprise αποδεικνύει τις δεξιότητές σας σε λύσεις εταιρικής δικτύωσης (enterprise networking). Για να κερδίσετε την πιστοποίηση CCNP Enterprise, θα πρέπει να περάσετε δύο εξετάσεις: μία Core εξέταση που καλύπτει βασικές τεχνολογίες επιχειρήσεων και ένα Concentration exam της επιλογής σας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την πιστοποίησή σας στον τεχνικό τομέα εστίασής σας.

Το νέο πρόγραμμα πιστοποίησης CCNP Enterprise σας προετοιμάζει σε επαγγελματικό επίπεδο για τους σημερινούς ρόλους εργασίας στις τεχνολογίες enterprise networking. Το CCNP Enterprise περιλαμβάνει πλέον αυτοματισμό και δυνατότητα προγραμματισμού για να σας βοηθήσει να κλιμακώσετε την υποδομή δικτύου σας.

Μία από τις πιο σεβαστές πιστοποιήσεις του κλάδου, το CCNP επικυρώνει τις βασικές γνώσεις που χρειάζεστε, ενώ σας παρέχει την ευελιξία να επιλέξετε μια περιοχή εστίασης. Επιπλέον, τώρα, κάθε εξέταση στο πρόγραμμα CCNP Enterprise κερδίζει μια ατομική πιστοποίηση Specialist, ώστε να αναγνωρίζεστε για τα επιτεύγματά σας στην πορεία.

Εξετάσεις:

Για να κερδίσετε το CCNP Enterprise, περνάτε δύο εξετάσεις: μια βασική εξέταση και μια εξέταση συγκέντρωσης της επιλογής σας.

Η βασική εξέταση εστιάζει στις γνώσεις σας για την εταιρική υποδομή, συμπεριλαμβανομένης της αρχιτεκτονικής διπλής στοίβας (IPv4 και IPv6), της εικονικοποίησης, της υποδομής, της διασφάλισης δικτύου, της ασφάλειας και του αυτοματισμού. Η βασική εξέταση είναι επίσης η κατατακτήρια εξέταση για τις πιστοποιήσεις CCIE Enterprise Infrastructure και CCIE Enterprise Wireless. Η επιτυχία αυτής της εξέτασης βοηθά στην απόκτηση οποιωνδήποτε από αυτά ή όλων αυτών των πιστοποιήσεων.

Οι εξετάσεις συγκέντρωσης επικεντρώνονται σε αναδυόμενα και industry-specific θέματα όπως ο σχεδιασμός δικτύου, το SD-WAN, η ασύρματη σύνδεση και ο αυτοματισμός. 

Προτεινόμενη εκπαίδευση:

Μπορείτε να προετοιμαστείτε για εξετάσεις συγκέντρωσης παρακολουθώντας αντίστοιχα εκπαιδευτικά μαθήματα Cisco.

Core Exam:

300-401 ENCOR. Implementing and Operating Cisco Enterprise Network Core Technologies (ENCOR)

Concentration exams (επιλέξτε ένα): 

300-410 ENARSI. Implementing Cisco Enterprise Advanced Routing and Services (ENARSI)

300-420 ENSLD. Designing Cisco Enterprise Networks (ENSLD)

300-425 ENWLSD. Designing Cisco Enterprise Wireless Network (ENWLSD)

300-430 ENWLSI. Implementing Cisco Enterprise Wireless Networks (ENWLSI)

300-435 ENAUTO. Implementing Automation for Cisco Enterprise Solutions (ENAUI)

Θέλω πληροφορίες για την Πιστοποίηση Cisco Certified Network Professional Enterprise (CCNP)

TOP